• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

BLAUPUNKT VELOCITY vrs 15 opinie

• Autor wątku Autor wątku OZI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Posiadam identyczny i uważam iż gra wspaniale.Zasilam go wzmakiem blaupunkta GTA 480(2 kanały na mostku) i jest spoko.

Z dwoma skrzynkami GTB1200 800W.Miażdzył je ten velek :mrgreen: :mrgreen: !!!JBL GTO 1202D też tak mi się zdaje gorzej wypadł od niego(miałem wrażenie że tylko tłoczył powietrze).Skrzynie do tego JBL "zbiłem" zgodnie z zaleceniami aby nie było.

15" nie. z regoly juz od jakiegos czasu omijam sprzet tej klasy - wole kupic STXa ;]
niemysl sobie ze pisze tak tylko bo pisze. przeciez tez od czegos zaczynalem i mialem spore doswiadczenie z takimi glosnikami. na poczatku tez podobaly mi sie alphardy... az do czasu kiedy nie posluchalem czegos lepszego :P

Pawel S. napisał:
niemysl sobie ze pisze tak tylko bo pisze
Nawet tak nie myśle. ale nie słyszałeś jak gra i już chcesz wyżucac.Powiedz gdzie to go wezme :wink: Po alpierdach to tylko koszmarów sennych się nabawiłem o zapachu pieczonej cewki nie wspominając :wink:

EbooXTG napisał:
ale nie słyszałeś jak gra i już chcesz wyżucac.Powiedz gdzie to go wezme
nawet takiego sprzetu juz nie tykam :lol:
czasami zdaza sie dorwac cos taniego (zebys czasem nie pomyslal ze dobre=drogie) ale obecnie sa one trudno osiagalne :|
chetnie bym kupil kilka mivocow, revelandow i ravemasterow... :/

powaznie - ale np kwadraciaka juz nie maja :| a za XAW niebede placil tyle ile sobie wolaja :lol:

To co polecicie zamiast tego "słabego badziewnego velocity"?oczywiście 15 cali moc mnjej więcej jak vrs czyli 500W(rms 8 ohm) i spl ok93dB 1W/m? Tonsil raczej odpada w przedbiegach o chińczykach nie wspominając.Czekam

Powrót