• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

BR a Katowice...

Piękny kopsnij się wśiądz pod delikatesami do autobusu 14 do tychów, wysiądz pod realem (dawniej hipernową) i przejdz na drugą strone drogi, za bramą słońca jest Nowy Elektronik a wnim napewno takie BR mają bo ostatnio oglądałem.

Jest jeszcze rower centrum szybciej niz autobusem przejedziesz, cieplo jest.
W Gliwicach na Barlickiego sa.

MarekW, Z rowerkiem to świetna myśl tyle że Ja mam jeszcze taki z komunii lekko dłubany żeby jeszcze jeździł i jak narazie hamulcców brak dlatego boję sie nim jeździć po mieście :D
ALTON, nie musi być konkretnie Alpharda bo mi to obojętnie jakiej firmy,byle by mial taki kształt,ale wielkie dzięki że powiedziałeś mi że tam takie dostane. :)

No to wielkie Wam dzięki przynajmniej wiem,że nie pojade po darmo ;)
ALTON, wydawało mi się,że br to br i nie ma lepszych gorszych,wkońcu to tylko plastik i różnia się tylko wyglądem.
Zdjęcia dałem akurat z alpharda bo tam zauważyłem take jak chciałem.

Powrót