• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Brak TVM ARN 226-03/4

Reakcji
0
Wie ktoś w jakim sklepie internetowym mogę dostać te głośniki?
TVM ARN 226-03/4 i TVM ARX-150-23/8 bo w sklepie www.sklep-audio.pl maja tylko 3 TVM ARN 226-03/4 a ja potrzebuje 4. Proszę o odpowiedz

Kod:
http://www.empire.com.pl/
prosze!!
10zl taniej niz w tym sklepie co ty podales za sztuke wiec zaoszczedzilesz 40zl polowa dla mnie :razz:

Na TVM ARN 226-03/4 roznica 5 zl :) Dzieki wielkie za podanie tej strony będę mógł skończyć mój projekt szybciej.

Niestety w tym sklepie co podał smarcus też nie ma dostępnych głośników TVM ARN 226-07/4
Czy zna ktoś może jeszcze jakiś inny sklep?

juras napisał:
Niestety w tym sklepie co podał smarcus też nie ma dostępnych głośników TVM ARN 226-07/4
Czy zna ktoś może jeszcze jakiś inny sklep?

226/07/4 - nie ma :lol: to nie wiem gdzie ty masz oczy :razz:

lepiej poszukaj gdzie indziej tych glosnikow, warto troche doplacic, kupowalem u nich jakis miesiac temu, zamuwilem 4x arn188 i 2xarv104, po TRZECH!!!! tygodniach przyszla paczka i ku mojemu zdziwieniu bylo w niej 2xarn188 i 4xarv104, nie kupuj u nich bo szkoda Twojego czasu i nerow (po dwuch dniach dodzwaniania zgodzili sie na wymiane ale i tak przyslali 2xarn za pobraniem!)

zadzwonic do nich trzeba a nie mailowo... czekalem miecha na glosniki naszczescie te co chcialem doszly....tak wiec tylko telefonicznie,i najlepiej za pobraniem

Powrót