• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

BSW 104 II - Prosze o pomoc - ostatni moj wpis

Uzytkownik napisał:
Najlepiej sie na nim slucha rocka, od kiedy go zaczelem sluchac to z hip-hopu, rapu ciagnie mie w ciagle w strone tych stopek szybkich :)
wlasnie coraz czesciej czytam tego typu wypowiedzi i chyba wiem co chce dostac pod choinke, beyma jest swietna w rocku, ale spokoju nie daje mi to, ze anoz bedzie lepiej...

Ja mam zmierzone, nawet chake, na elektrodzie zamieszczalem. Jak spowrotem zloze JIGa w nowej obudowie to zmierze i jeszcze raz jak kto chce ;p

pozdro

A co byście powiedzieli o BSW 154-II w 6th bandpass 120 l. ?
Komory 90/30 l. i strojenie około 35/80 Hz.

Uzytkownik, na elektrodze widziałem wynik twoich pomiarów BSW 154 II, tylko że Vas wyszło dziwnie małe, co mi się bardzo podoba:D Próbowałeś mierzyć ponownie ?

a ile nowy ? i wysyłka ile ? nie wiem czy nie wezme STx 32-300-4 SS lub 30-300-4 AP co wy na to ? to chociaż 30cm a nie jak bsw 25cm :O

Powrót