• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

BSW124-II vs ES250

umberto
Przeciez masz fotke wyzej troche, 53V zmierzone na 5,15R co daje ci jakies 545W na 5R a przy jakich znieksztalceniach to nie wiem bo jeszcze nie podlanczalem sluchawek (jak sluszenie bimber radzi).
Gdzies wyczytalem ze masz hexfeta holtona 400W, ja tez mam i dla porownania moge ci powiedziec ze to 500 w mostku to ten monacor ma na dzien dobry. Jak podlancze bsw tylko pod jeden kanal z stereo (czyli jakies 175W jak producent pisze, co tez sprawdzilem) to jest normalnie masakra. Wzmaka porownywalem z moja yamaha i w/w wzmakiem Holtona i musze stwierdzic ze na ich tle prezentuje sie naprawde dobrze, kontrola jak trzeba.

vip
Konda nie mam, mam za to przewody 2x16mm ktore sie bardzo dobrze spisuja.

borys, taka paplanina wyszła że w końcu ogłupiałem stąd moje pytanie sie pojawiło.Ale dzięki serdeczne za rozjaśnienie mi w głowie.I to porównanie z holtonem,lepiej nie mogłeś tego ująć.Teraz mam jasne rozeznanie czego się moge spodziewać po carpowerze.Kupuje.
I jeszcze raz dzieki.

umberto
Mysle ze sie na tym wzmaku nie zawiedziesz. Jak sie zdecydujesz na tego wzmaka to postaraj sie go kupic u przedstawiciela monacora a nie przez allegro, pisalem o tym wczesniej juz.

Powrót