Jak w temacie chciałbym zbudowac glosnik centralny mam juz 2x front (2xarn150+sc10n). Jako wysokotonowy bedzie sc10n i tu moje pytanie co lepiej zastosowac 2x GDM-14-130-8-SC czy 2xARN116?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to to w przedbiegach odpada...sianes napisał:2x GDM-14-130-8-SC
, ale imho jeśli już coś robić to robić to dobrze.sianes napisał:2xARN116
http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=1163&sc=htsianes napisał:Takero Kto mysli?? Czyli wedlug Twojego toku myslenia nalezy zastosowac glosnik ktory przenosi od 30Hz bo musi byc pelne pasmo tak :lol: ??
pegelmesser, litości... Ty jak zwykle ...pegelmesser napisał:Oczywiscie nie ma sensu dawac na kolumny tylne takich samych glosnikow jak we frontach.
Zobacz sobie moje linki,biorąc za przykład B&W można zrobić centrala na jednym niskośredniotonowcu który będzie leżał. Swoją droga nie widziałem jeszcze stojącego centrala...pegelmesser napisał:Centralny powinien byc jak fornty tlyko ciezko to zrobic bo w centralnym mamy dwa niskosreniotonowce a we frontach nie zawsze. No i centralnny przewanzie lezy a nie stoi, bo inaczej bedzie zaslania TV :twisted:
zobacz moje linki...pegelmesser napisał:Opcja jest taka ze centralny ma lezec, ma miec dwa niskosredniotonowce i tyle. Tylne glosniki maja miec jeden niskosredniotonowiec. Fronty tez dwa, najlepoije z wysokotonowcem posrodku.
takero napisał:to po prostu Twoje osobiste zdanie
takero napisał:Swoją droga nie widziałem jeszcze stojącego centrala...

n_omyzs napisał:Nie ma zadnej reguly ile ma byc we frontach czy tylach przetwornikow. Tak samo glupio jest twierdzic ze cos bedzie nie tak z centralem na 1dnym midbasie.. bedzie nie tak moze jesli bedziesz siedzial 0,5m przed TV.
W centralnym chodzi głównie o lektora to jest to pytanie retoryczne.sianes napisał:moje pytanie co lepiej zastosowac 2x GDM-14-130-8-SC czy 2xARN116?
z choinki się urwałeś ?majkipe napisał:W centralnym chodzi głównie o lektora to jest to pytanie retoryczne.
| takero, Posty: 8888 xD | |