Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
http://www.elportal.pl/pcb/avt2495.zip tylko plik .pcb protela.dolphin123 napisał:raven1985 a widziales moze w sieci projekt plytki pod termotransfer ?
No jak nie widzi takiej potrzeby to jego szczęściedolphin123 napisał:"Zakres generowanych częstotliwości może być w zasadzie dowolny od 0.1Hz do 880kHz, to tylko kwestia zmiany tablic w programie. Zaproponowałem 28kHz, bo nie widzę potrzeby sprawdzania wyżej"
Jest kiepski. Wieczorem wrzucę fotkę. Dla małych częstotliwości jest jako tako ale dla większych przypomina już bardziej pijany trapezirek napisał:Prostokat z generatora DDS musi byc baaaaaaaardzo kiepski. To raczej powinno sie nazywac pseudoprostokatMoze autor owego generatora powie nam jaki czas narastania ma ten prostokat?
Pisałem już wiele razy, że mam ich dwa :wink:irek napisał:Nie wiem czy wiecie ale najpierw potrzebny jest oscyloskop zeby wogule byl potrzebny generator.
raven1985 napisał:niestety obudowa QFN i nie mam pojęcia czy da się to ręcznie lutować