Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ile masz kasy? Ja mogę polecić uniampa bo sam mam taki zestaw :wink:JCB4 napisał:A jaki kupić wzmacniacz pod takie głośniki ?
sama firma nic nie da, wszystkie ich wzmaki nie są udane a wręcz odwrotnie zawsze jest, tj kilka modeli z danej firmy coś sobą reprezentuje a reszta to już gorzej...JCB4 napisał:a firma harman/kardon ?
Bo glosniki sa z nowszej serii SCX ktore Ci polecamyJCB4 napisał:Wiecie co... Coś w tym musi być bo kolumna np firmy stx z tymi głośnikami co mi polecacie to kosztuje jedna 835zł a kolumna z innymi "większymi głośnikami" kosztuje jedna 399zł. A do tych kolumn jak wy mówicie zastosować po jednym wysoko tonowym?? Dało rade by potem do tego zestawu dorobić takie satelitki czy nie bardzo ??
a nie dasz rady podlaczyc potencjometru i transformatora pod koncowke mocy typu Uniamp, ktorego mozna gotowego zlozonego zamowic?JCB4 napisał:No to jaki radzicie? Najlepiej gotowy...
biada Ci!JCB4 napisał:A moze sharp SHARP SX-8800