Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
To ja mam takie pytanko co do projektu na MDS-ach jak by on się miał ze strony jakościowej w stosunku do XT19TD i 2x KEP165(bo taki miałem zamiar zrobić? Czy ktoś już słyszał jaką średnice ma MDS05.
A ja mam takie pytanie, bo myślę nad nową konstrukcją i nie wiem czy planować coś na tych MDSach czy bardziej pójść w stronę Seasów np. http://www.audioweb.cz/vase-fedor1.htm Słyszałem coś podobnego jak te Seasy i tu mam pytanie - jak się mają MDSy jakościowo do Seasów. Chodzi i o przestrzeń, stereofonię, detale i dobrą scenę. Czy MDS to są takie bardzo dorbe głośniki tylko, że bardziej do jakiejś łupanki czy może jakością nie ustępują?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.