• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowa kolumny..z czym to się je??

• Autor wątku Autor wątku qla
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

qla

Reakcji
0
Witam:) To mój pierwszy post, mam andzieje,ze podbnego nie ma jescze i ze temat jest w dobrym miejscu...tak mi pasowało tutaj :)

A wracaja do meritum..chciałbym sie dowiedziec, o co chodzi z tymi wszytkimi zwrotnicami, wzmacniaczami itd...czy to sie montuje w kolumnie? Nigdy żadnej kolumny nie rozbierałem i nie wiem zbytnio jak wyglada jej wnętzre. Moje wyobrazenie wyglada tak,ze to sa po prostu głosniki w obudowie polącone ze soba, i wyjscia do nadajnika(cd, radio etc.)

Bardzo sie mylę??

z góry dzieki za oświecenie :)

dzięki za oswiecenie:) Prosze admina o przniesienie tematu i przepraszam :)

Kurde..pierwszy post i takie zamieszanie :|

qla napisał:
dzięki za oswiecenie:) Prosze admina o przniesienie tematu i przepraszam :)

Kurde..pierwszy post i takie zamieszanie :|
Fajnie ;)
Jak będziesz chciał pojeździć samochodem to pewnie pójdziesz na jakieś forum motoryzacyjne i się zapytasz o co chodzi z tymi dźwigniami, przełącznikami i po co takie tabliczki na słupkach przy drodze stoją????

Powrót