Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja je chyba do domu uzyje. wiec bedzie zwrotnica zapewne z tanim GDWK PC
W takiej cenie może MTM? Będzie 8 ohm pod większość wzmaków podejdzie
Dobra, problem rozwiazany. Przynajmniej ten. Przyczyna braku dzwieku okazal sie brak polaczenia lutowanego w jednym miejacu. Pojawil sie natomiast kolejny problem. Dotyczy on natomiast przydzwieku, ktorego totalnie nie wiem jak mam sie pozbyc. HelpWitam,
Końcówka mocy uruchomiona. Prąd spoczynkowy wyregulowany. Jeszcze chwila i koniec. Chciałem go sprawdzić jak gra, ale czego nie podłącze pod ten filtr aktywny to nie daje mi dźwięku. Co moze być przyczyną? Kit A-140. Napięcia na wzmacniaczach operacyjnych maja po +/-12V (pomierzine). Kit zasilany z autowłącznika. Pomożecie??![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Widzę, ze panowie odkryli Amy
nie mam miejscaW takiej cenie może MTM?
Po odpieciu masy sygnalu od koncowki mocy glosnik po prostu mocno buczy (odpiecie gnd miedy fitrem a koncowka mocy). Dodam tylko ze dotkniecie obudowy panela powoduje roznice w przydzwieku. Obudowa powinna buc podlaczona do masy? Jesli tak to do ktorej? Zasilacza filtra czy koncowki mocy??Jaki to przydźwięk? Opisz.
Pętla masy?
Odłącz mase sygnału od końcówki, zostaw tylko sygnał bez masy.
Witam,
Końcówka mocy uruchomiona. Prąd spoczynkowy wyregulowany. Jeszcze chwila i koniec. Chciałem go sprawdzić jak gra, ale czego nie podłącze pod ten filtr aktywny to nie daje mi dźwięku. Co moze być przyczyną? Kit A-140. Napięcia na wzmacniaczach operacyjnych maja po +/-12V (pomierzine). Kit zasilany z autowłącznika. Pomożecie??