• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie lubię blatów osb. Czasem wystają ostre kawałki i można sobie wbić w rękę przypadkiem.

Nie na temat...
Jakimś rozwiązaniem jest wykładzina dywanowa albo cienki arkusz blachy, u mnie jest takie combo, że na całym stole jest wykładzina a na części do cięższych prac wspomniana blacha.

Może Paweł zrób jak dolphin123. Przeszlifuj i farba.
Bardzo fajnie to wygląda.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

e46da0872b6590ab6493ee04b52c6e8b_1533405172.jpg

36d84c1d3b66c49543f57595da4a6751_1533405179.jpg

Nie na temat...
borys Piękny pomysł, aż głupio że na to nie wpadłem, gdy szukałem zlewu na cele warsztatowe.

Ja widziałem jak gość taką starą emaliowaną miskę w tym celu wykorzystał, przykleił do otworu w blacie i chyba dospawał odpływ migiem.

Ale i tak najlepsza opcja na użycie tej miski, to jak znajomy dospawał jej trójnóg, z półką i zrobił palenisko.
Ogółem gość nie lubił grilować, tylko odpalał sobie ogień na balkonie na tej misce, kijki i piekł kiełbasę jak na ognisku.
Zawsze jak u niego na popijawę + grila się jechało to żulilismy na balkonie, dookoła miski piekąc mięso ^^

Coś w ten deseń, tylko większe bo z 50 cm średnicy:

stara-emaliowana-miska-porcelana-szklo-gdynia-486554325.jpg

Ale i tak najlepsza opcja na użycie tej miski, to jak znajomy dospawał jej trójnóg, z półką i zrobił palenisko.
Ogółem gość nie lubił grilować, tylko odpalał sobie ogień na balkonie na tej misce, kijki i piekł kiełbasę jak na ognisku.
Zawsze jak u niego na popijawę + grila się jechało to żulilismy na balkonie, dookoła miski piekąc mięso ^^

Polecam wymienić tą miskę na zwykłą stalową, tzn. bez emalii.

Pteterycz
Nie zapomnij o wlutowaniu tej malutkiej zworki obok otworu montazowego.

Co do zlewu to mam nadzieje ze do konca przyszlego tygodnia juz nie bede musial go uzywac hehe.

Powrót