• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Po hypex zostało euro, przynajmniej to wróciło
Kupiłem je lata temu jeszcze z polski. Brzydale.
Coś z Krzysiem kiedyś zmontujemy
6471b37d76da8a4152bdb9d0d1bc726c_1538585732.jpg

- - - - - aktualizacja - - - - -

d578a4d6834f660762de41008a0d0442_1538585991.jpg

Czas zabrać się za tuning jakościowy i podmienić okablowanie wewnątrz kolumn na wysokiej klasy przewód LGY z pozłacanymi konektorami, monitorki już chyba z pół roku grają a nadal forniru brak...

Swoją drogą nawet nie najgorsze te SB17MFC35-8, byłem zmuszony zatkać BRy, bo przez niesprzyjające umeblowanie było o wiele za dużo basu a o dziwo i tak jest go wystarczająca ilość, w planach też może kiedyś kupno jakiejś ciekawszej kopułki do niego.

MDS08, SB13PFC25-8 + SB19ST-C000-4 x2. Nie całe 40m2, gra całkiem nieźle, warunki nie są idealne ale cóż zrobić. Elektronika teraz jeszcze wymaga zmian, będzie pełna cyfra zwłaszcza że sub wymaga opóźnienia.

Mogę wrzucić do projektów ale cały opis zostałby zlinkowany do sąsiedniego forum, dla którego zrobiłem projekt. Jeśli to nie lamie regulaminu to nie ma problemu.

Powrót