• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Teraz trzeba myśleć nad standby + sterowanie silniczkiem potka.
L9110S powinien dać radę, ale attinty84 muszę zakupić.

Pisałeś nawet że pułapki na rezonans wysokotonówki są nie potrzebne, bo tych rezonansów wyżej nie słychać... ale nie chce mi się teraz tego szukać :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Pisałem tylko i wyłącznie o 3dB

Nie pamiętam do czego pijesz, ale ktoś niedawno dawał test aby sobie ludzie przećwiczyli i wyszło, że słychać różnicę nawet 0,5db (przy konkretnych częstotliwościach) :)

Teraz trzeba myśleć nad standby + sterowanie silniczkiem potka.
L9110S powinien dać radę, ale attinty84 muszę zakupić.

Z tego co obserwuje twoje prace z TPA to tak od dobrego 1,5roku się tym bawisz. Jakieś konkretne działania były czy tylko zmiana obudowy i dodanie ALPSa? :D

Luka bedą tylko dzisiaj już mi spadł łańcuch :)

Musze jeszcze się zastanowić nad mocowaniem panela do ramy, pewnie jakiś kontownik...

Nie na temat...
Tam z tyłu stoi jeszcze trochę bardziej wyrafinowanych trunków, ale Pani W. jakoś tak poszła na pierwszy plan... :blushing:

Nie na temat...
Nie ma się czego wstydzić gorzej jak by stał tam rum na kościach albo zgrzewka VIP"A w tedy +10 do zniekształceń :D

Powrót