Nie wiem na jakim tam midwooferze testowales, ale sporo glosnikow maja grubosc koszta okolo 3-5mm, a to niewiele dla wyrownania dla lagodnych filtrow. Przy stopniowanych sciankach zwykle trzeba 4-5 razy tyle.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trochę mi się nie chciało,tygodniami poza domem i IcePower'y mono sobie poleżały ale w końcu grają-koncepcja była inna,bo miały być normalnie na radiatorach,ale nie zmieściły się i jest jak jest...
I do wszystkich Panów,którzy mają te moduły-składajcie !! Nie ma na co czekać,trzeba posłuchać.Urywa łeb![]()
Trochę mi się nie chciało,tygodniami poza domem i IcePower'y mono sobie poleżały ale w końcu grają-koncepcja była inna,bo miały być normalnie na radiatorach,ale nie zmieściły się i jest jak jest...
I do wszystkich Panów,którzy mają te moduły-składajcie !! Nie ma na co czekać,trzeba posłuchać.Urywa łeb![]()
Starty na przełączaniu w trafie, dławiku wyjściowym i tranzystorach.To taka przypadłość kl D ?
...bardo ciekawy jestem tych icepowerow
Miałem jeszcze nie robić, myślałem nad kilkoma opcjami ale chciałem od wewnętrznej strony frezować przed wklejeniem frontu z zachowaniem symetrii. Nie wiem czy dobrze zrobiłem frezujac przed fornirem ale zostawiłem centralną część bym mógł urzyc frezarki z cyrklem do uciecia w koło forniru. Uznałem, że to podobna operacja do frezow w zasadzie prostsza, dokładnie wymierzę zachowam szerokość frezu. Mam nadzieję, że się tak też uda. Pilnować muszę dokładnie szerokości. Nie wiem czy ktoś tak robił, zobaczymy w praniu czy tak wyjdzieA w jakim celu zrobiłeś frez od głośnik przed fornirem?
Srodkowa część została - nie są frezowane na wylot otwory montażowe. Trzyma je ścianka około 1.5mm bo od środka płyta ma skos 45 stopni by było więcej miejsca w koło kosza głośnika. Na jakiejś stronie czytałem, że przy małych wooferach jest mała różnica w paśmie. Utnę to już po fornirowaniu. Nie wiem czy dobrze to sobie wymyśliłem, ale w ten sposób chce robić.Wytknij cyrklem drugi krążek pasujący na wciskał w otwór montażowy.
Może cosik z tego będzie...
Wow, super. Coś świeżego na forum. Robisz kopie czy cos swojego na tych przetwornikach?