Gra talerze tak jak nie zagra tego Ĺźaden pierscieniowy Satori.
Bo pierścieniowy satori to bardzo przeciętny głośnik

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gra talerze tak jak nie zagra tego Ĺźaden pierscieniowy Satori.
Pogromco to było odniesienie do pewnej konkretnej rozmowy.![]()
Paweł to nie jest szeleszczÄ cy czy teĹź syczÄ cy aluminiowy Seas. To jest gĹoĹnik kompetentny w tym co robi. Gra talerze tak jak nie zagra tego Ĺźaden pierscieniowy Satori.
podobnie jak na Beryla Satori,
Nie nie tracisz, nie warty swojej ceny.
W moim power monitorkaxh to złoty audax byłby cudowny ;-)
Dziękuję. Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie duży monitor ze skosami wykonczony fornirem na stojaku.Bardzo fajnie wyszło! Jedna rzeczą jaką bym zmienił to 'centralizacje' skosów, żeby górne kończyły się, a dolne zaczynały na osi woofera. Całość wygląda pro gratulacje.
tu sie chyba nie zgodze...takie sciecie jak jest robi gorny skos dluzszy.. i optycznie monitorki robia sie smuklejsze.. oraz dodatkowo nie podkresla wielkosci woferka... to wlasnie min. Dla tego tak fajnie wyszly.. Imo to przedluzenie jest ok.. wystarczajaco dlugie zeby byla smukla i dość daleko wysunięte żeby wyglądało ze to zamierzony zabieg a nie przypadek...Jedna rzeczą jaką bym zmienił to 'centralizacje' skosów, żeby górne kończyły się, a dolne zaczynały na osi woofera.
jaro4444;539959 Jak miną koronaferie to pewnie parę osób usłyszy tą konstrukcję i sami się wypowiedzą :)[/QUOTE napisał:Ja bardzo bym chciał usłyszeć ten zestaw.. więc po całym zamieszaniu będę chciał trochę pomęczyć... przy okazji w mr13 troels smaruje krawędzie jakimś glutem... twierdzi, że poprawia to charakterystykę... ktoś miał z takim zabiegiem już doświadczenie?
Wysłane z mojego telefonu