Jest jeszcze u nich w sklepie: http://www.madral.net/index.php?cPath=38_42&osCsid=74c75b93ae73de78f36e4b4c6ac18192 ale drożej niż na allegro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mozesz podrzucic linka? z gory dziekimkul napisał:zdaniem Zapha jest lepszy od TG W3-871.
mor den siur napisał:Jest jednak niezła konkuremcja w postaci daytona RS-100.
Właśnie miałem o nim dopisać, ogólnie ten głośnik ma dużo większe szanse zagrać szerokopasmowo, szczególnie jeśli chodzi o dół, wprawdzie góra już nie jest zbyt piękna, ale może da się tego słuchać. Pytanie tylko czy jest dostępny w polinku, bo DA175 niby są, ale nie ma i niewiadomo kiedy będą.mor den siur napisał:Jest jednak niezła konkuremcja w postaci daytona RS-100.
nie nie. pytam bo mialem w planach takie monitorki tylko wlasnie pochylonewafer napisał:Pawel S., proste, perspektywa jakoś je tak wykrzywiła
czego Ty w planach juz nie miales... :lol:Pawel S. napisał:pytam bo mialem w planach
ale tego nawet model zrobilemdolphin123 napisał:czego Ty w planach juz nie miales...
wafer napisał:Sprawa druga, sc10n są szczelne
Mi się jakoś ta sztuka udała... Te zatrzaski są zalane czymś na kształt wosku, musisz go zdrapać a potem docisnąć te plastikowe co wystaje (zatrzaski) i front ładnie zejdzie...wafer napisał:Czy front z sc10n można zdemontować bez problemów?
Taka mala aluzja, nie boisz sie ze w czasie frezowania cos sie spartaczy? (no chyba ze tylko otwory wycinasz), ja np balbym sie zlozyc obudowe a dopiero potem w niej wiercic i frezowac , wole owe operacje wykonac na froncie,ktory jak juz bedzie gotowy trafi do obudowywafer napisał:
HeatheN napisał:Taka mala aluzja, nie boisz sie ze w czasie frezowania cos sie spartaczy? (no chyba ze tylko otwory wycinasz), ja np balbym sie zlozyc obudowe a dopiero potem w niej wiercic i frezowac , wole owe operacje wykonac na froncie,ktory jak juz bedzie gotowy trafi do obudowy![]()
No chyba ze ja jestem taka łamagai psuja
![]()
A kształcik zacny![]()
tak, ale trzeba do tego miec ostre nowe frezyMichał K. napisał:Moim zdaniem najlepiej frezować po fornirowaniu
Pawel S. napisał:HeatheN, najlepiej frezowac po montazu. i wygodnej to przytrzymac i masz pewosc ze zrobisz na srodku kolumny
tak, ale trzeba do tego miec ostre nowe frezyMichał K. napisał:Moim zdaniem najlepiej frezować po fornirowaniu