Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
coś nie wyglądająwstegi bodajze monacora![]()
po tym wyższym to już nic mnie nie zdziwi ;]dolphin123 napisał:moze to mb?![]()
:lol: :lol: :lol:takero napisał:bałem się że to Twoje...![]()
takero napisał:raffal81, dlatego trzeba było zacząć od budy testowej![]()
DIGIPROCOMP napisał:Pokaż mi w którym miejscu masz napisane, że strojenie ma być na 25hz?
Jest troche niejasności:
-według wymiarów obudowy i długości szczeliny strojenie to 38-39hz
-według pomiaru impedancji 35hz
Obecnie masz w/g projektu?
As one would expect, the SUB T-25.50 provides warmer, deeper bass, and the lower limiting frequency is 25 Hz, considerably lower than for the SUB T-25.30. But it is particularly in smaller rooms that the 30 litre version comes into its own. The missing low-bass (approx. 3 dB at 35 Hz)
ok mialem to na mysli ;P pomylilo mi sie to z strojeniem ;P spoko juz wszystko jasne ;P
zmierzyłeś impedancją / na charce ? Bo jeśli tylko zasymulowałeś to kant dupyraffal81 napisał:Bo mi wyszlo tez ze strojenie jest w granicach 38-39 hz![]()
takero napisał:zmierzyłeś impedancją / na charce ? Bo jeśli tylko zasymulowałeś to kant dupyraffal81 napisał:Bo mi wyszlo tez ze strojenie jest w granicach 38-39 hz![]()
![]()
w wakacjeraffal81 napisał:Takero jedziesz???![]()
kiedy ? :mrgreen:raffal81 napisał:ps. jezeli ktos mieszka blisko gdanska i mu sie nudzi to zapraszam ;P na pomiary ;P
2 moje a 4 kolegi.Po co Ci tyle tego ? Chcesz z tego żyć ?
D25AG-77Pawel S. co to za vify? Wyglądają jak moja D25AG ale jakieś czarne w środku.