• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

ładny cudak pierwszy raz widze
trochę porażka pchać dwa różne głośniki w jedną budę :)

esh0 napisał:
umberto, skąd ja znam te głośniki? ;) Jednak nie będą grać w koparce? :P
No jakoś tak wyszło że z koparki wywędrowały najpierw do prywatnego studia a po drodze zachaczyły o mojego synka który mimo młodego wieku wyostrza sobie słuch,na jego gust,cytuję:tata te bym chciał bo tak szybko grają i nie robią błuuu...
I się nie dziwię,ma dotąd mocno przecholowane arn-y,tu dynamika jest kilka klas wyżej.
Tylko ciekaw jestem co ja powiem koledze,bo dziecku odmówić raczej nie potrafię...

monitorki%202.jpg

umberto, kurcze ladnie ...tylko za cholere czemu taki odstep dales pomiedzy glosnikami? az serce boli;)

Monobloki pana Krzysztofa :) A właściwie to nie monobloki, ale w dwóch obudowach: jedna na zasilacz, druga na wzmacniacz.

no to i ja sie pochwale :) stoi sobie przy grzejniku i schnie...

dwa dni roboty, okolo 10h, jutro mam nadzieje wyszlifowac wszystko i poszpachlowac

plyty ze starych szafek, troche nierowne ale subik wyszedl idealny :)

pierwszy i ostatni raz cialem cos w pokoju, troche zimno bylo na dworzu...

troche wiecej fotek ;) http://damiani.fotosik.pl/albumy/354887.html

damiani, dobrze ze wzmacniacz lezy u mnie bo bys niewykonczyl skrzyni :P

no i dobrze widziec ze niejestem sam w zasmiecaniu mieszkania :mrgreen:

Powrót