• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Pytam bo ja na tym LM`ie mam chyba nawet trochę większy niż ty założony, a potrafi parzyć :/

Radiator parzył jak grał na zwarciu. Co ciekawe dalej grał, tylko bardzo cicho. Przy normalnym graniu nie ma problemu, choć trzeba przyznać, że nie rozkręcam go na maxa.
Ja tym na razie napędzam Ushera 8955a w TL do testów. Uniamp leży, ale coś się w nim spieprzyło i nie chce mi się na razie go uruchamiać. W sumie po to też zrobiłem sobie w końcu sondę do oscyloskopu, żeby przysiąść do Uniampa.

RIP :crying:

od dzisiaj oficjalnie jestem bez zadnej frezarki :crying:
ta dzisiaj wydala ostatnie jeki...

horny juz graja...
dam im jeszcze czas na obrone, bo glosniki nie sa w dobrym stanie i brakuje jeszcze jednego waznego elementu...
ale przypomnialem sobie dlaczego ich nie konczylem tyle czasu :D

Co to za głośniki?

tym pokazales od jak niedawna siedzisz w glosnikach...
toz to poczciwe i dobrze znane ARZ 6608 ;)

A co frezarkom...? silniki już całkiem kaput ?

moze szczotki sie tylko zuzyly?
nie, silnik juz kompletnie przegrzany...
a w drugiej podczas wciskania na prasie zgniotlem gwint :(

---------- Post dodany o 23:39 ---------- Poprzedni post o 23:24 ----------

a moze i masz racje z tymi szczotkami
bo w silniku tylko 2 zabki od komutatora sa nadpalone
jutro wymienie szczotki bo faktycznie sa krotkie ;)

Paweł zainwestuj w makite lub jakiegoś boscha, bo szkoda czasu i nerwów przy tylu zleceniach... Sam też będę musiał przejść na porządne narzędzia...

Powrót