Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Paweł S. też chciałbym taką gałkę potencjometru głośności. Skąd można taką dorwać?
Mamy na forum kogoś kto się bawi w to ?
Paweł S. też chciałbym taką gałkę potencjometru głośności. Skąd można taką dorwać?
a oto moja wersja "grajpudla"
to u mnie chyba ze 2 lata gral w pudełku po butach
A jak zmieniło się brzmienie po włożeniu w karton ?
ja to wlasnie po to wlozylem w pudelko zeby tego nie nosic - dosc mialem przenoszenia "pajaka"Ciężkie trofo z pudełka potrafi się ewakuować w czasie transportu
Mój pierwszy kontakt z elektroniką (poza zwrotnicami)
Jak to odpalę po skończeniu to będzie ogromny sukces.
Ps. Kupiłem na wszelki wypadek 3 PCB
Aczkolwiek nie biorę pod uwagę żadnej porażki.
James8 a nie zacząłeś od złej strony to lutowanie? Wystające mocno nad płytkę tranzystory przeszkadzają nieco w lutowaniu. Można sobie nóżki z drugiej strony pozaginać ale nie lepiej zacząć od zwór i rezystorów?
Nie, dlaczego? Przecież to taki drogi układ nie jest i dość przyjemnie się lutuje Wiadomo że warto by dać tranzystor jakiś lepszy ale od czegoś trzeba zacząć
Mój pierwszy kontakt z elektroniką (poza zwrotnicami)
Jak to odpalę po skończeniu to będzie ogromny sukces.
Jeśli nie popełnisz błędów montażowych i wyregulujesz sobie prądy tymi małypi PR-kami to powinno ruszyć z kopyta. To jest podobnie jak z klockami lego.