• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

juz skonczone :)
27012012388.jpg

By lklukasz at 2012-01-27

Ostatnia edycja:
Ładnie, ale ja bym te dwie najmniejsze cewki jednak rozsunął, albo tą "z prawej" obrócił o 90 stopni, zawsze to nieco mniejszy wpływ :)

chyba jednak obroce
wogole moglem dac ja nizej ale jak przymierzalem to pasowalo
a teraz juz za pozno

[IMG=http://img849.imageshack.us/img849/2754/27012012388.jpg][/IMG]

To trzeba było jeszcze dać czarne opaski zaciskowe. Jak twierdzi mój znajomy audiofil z reichu są bardziej audiofilskie i zwrotnica gra lepiej:D.

A tak na poważnie nie widzę dziurek do przykręcenia zwrotnicy do obudowy?

To trzeba było jeszcze dać czarne opaski zaciskowe.

no wlasnie czrne te audiofilskie mi sie skonczyły
zostały tylko 3 szt
a nie chcialem robic różnymi
lubie jak cos ładnie wyglada

A tak na poważnie nie widzę dziurek do przykręcenia zwrotnicy do obudowy?

nie do obudowy tylko do siedzenia
to zwrotka do samochodu
i nie ma dziur bo jeszcze nie wiem gdzie powinny byc
przymierze to sie wywierci ;)

A u mnie kolejne zakupy projekty w CAD i gałeczki gotowe.... do poprawy ...walnąłem się w obliczeniach.... i pomiarach..... o 1 milimetr ale juz poprawiam i zamawiam nowe :D......

A u mnie kolejne zakupy projekty w CAD i gałeczki gotowe.... do poprawy ...walnąłem się w obliczeniach.... i pomiarach..... o 1 milimetr ale juz poprawiam i zamawiam nowe :D......

Osobiście zamiast ponownie płacić za gałki trysnąłbym czarny mat na podfrezowania pod gałkami. Dzięki nie będą się rzucać w oczy.

Cytat Napisał Amnes Zobacz post Osobiście zamiast ponownie płacić za gałki trysnąłbym czarny mat na podfrezowania pod gałkami. Dzięki nie będą się rzucać w oczy pomysł warty zastanowienia
Ewentualnie przyciemnić drewniane boki i lub zrobić czarny pasek dookoła panelu przedniego albo umieścić czarne napisy

Ja bym te obudowy oddał do anodowania na czarno, aby zachować szczotkę... Tylko nie wiem gdzie to w dobrych pieniądzach zrobią... :)

Powrót