• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Do wygrzewania cokolwiek niepolarnego :P... alektrolit niepolarny czy mtk nie zrobi ci roznicy. 100V tez wystarczy z zapasem spokojnie bo przeciez nie bedziesz tego wygrzewal na mega mocnym estradowym wzmaku :)... izi

takero napisał:
kabel jak kabel, ale banany wyglądają na średnie, zdecydowanie wolę widełki :)
Banany to takie coś:

żadna rewelacja pozatym że bardzo mocno trzymają. Wybrałem takie ze względu na izolacje, niechciałem metalowych ale na widełki sam miałem smaka...niestety wyjścia we wzmaku akceptują tylko szpilki, gołe kable i banany...

przesylka od jednego forumowicza - dziekuje ;)

jak widac jedna para bedzie bez frezow na GDNa...
w rzeczywistosci niejest tak zolty jak na fotce.

Moja dzisiejsza praca- obudowy dębowe d o nowych monitorów na GDWK-10-250-8-AKX i GDN-18-130-8-AKX .Planuje odzielną obudowę dla GDWK,a całość politórowana.

zagruntowane zlozylem na probe. przez niedziele je slucham a w poniedzialek lub wtorek wedruja do lakierowania
ta parka bedzie szybciej bo slaw369 chcial bez frezow i bez maskownicy

Wykonanie pierwsza klasa :)

Gi

PS: Maskownica chyba nie potrzebna, wygląda ok bez.

PS2: Tutoriala coś tworzyłeś czy narazie tylko foty pstrykasz ? :)

gi napisał:
Maskownica chyba nie potrzebna, wygląda ok bez.
chce zrobic zeby pokazac innym jak to sie robi. no i materialy juz kupione... :roll:
no i pozatym maskownica to wlasnie najmniej roboty.
gi napisał:
Tutoriala coś tworzyłeś czy narazie tylko foty pstrykasz ?
tylko fotki - jest juz jakies 650 zdjec :P

gi, twoje troche dluzej poleza bo niewiem jak mi wyjdzie ten frez :???:

Pawel S. napisał:
tylko fotki - jest juz jakies 650 zdjec
:shock: :shock: :shock:
--
U mnie troche robota stoi bo czekam na ARZ'tki i cos im sie nie spieszy chyba... ale juz powoli rzne dechy na 2 tubke :smile:

[ Dodano: 2008-05-11, 08:51 ]
Mysle zrobic sobie takie monitorki do kompa...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/348f2d9243be21e2.html

Co o tym myslicie? Wiem ze troche "bałwaowate" :lol:

Już w fazie wykonczeniowej. Monitory jeszcze pójdą zmatowania i polakierowania. Potrzebuje jeszcze śrubek :)

img0238qt2.jpg

Powrót