Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież bardzo dobrze ze kupiłeś 9950, a piszesz o nich jak o źle koniecznym![]()
HDS vs. SDS 164 od Peerlessa. Ten drugi wygląda jak zabawka a nie głosnik.
to co Ty moich postów nie czytasz?![]()
ooo - a mialem ochote posluchac tego usheraP.S. a głośniki to L22, fw146 i 9950
oj rozwijasz sieHDS vs. SDS 164 od Peerlessa.
no niestetySzkoda tylko, że cena HDSa w ciągu dwóch lat podskoczyła z 230zł do 275zł.
czy dobrze kojaze ze tam tez byla skopana zwrotnica?Zmiana midwooferów oraz modyfikacja zwrotnic daje H16 według projektu Akustyka.
Cytat Napisał gooralesko Zobacz post
Zmiana midwooferów oraz modyfikacja zwrotnic daje H16 według projektu Akustyka.
czy dobrze kojaze ze tam tez byla skopana zwrotnica?
Szkoda tylko, że cena HDSa w ciągu dwóch lat podskoczyła z 230zł do 275zł.
Podskoczyla,bo nawet jak kosztowal 230zl to nie byl warty tej ceny.
To zdanie nie ma sensu. Podskoczyła bo głośnik nie był wart swojej ceny nawet jak był tańszy? Masło maślane. Kwestie ekonomiczne mają tu dużo do gadania.
Podskoczyla,bo nawet jak kosztowal 230zl to nie byl warty tej ceny
Byla
Nawej nie zdziwilbym sie, gdyby AWX od STXa gral na tym samym badz lepszym poziomie co ten HDS.....
Dobrze, że dopłaciłeś parę groszy do Usher 9950-20. Co do Fountek FW146 to podzielam zdanie kolegów. Jako średnio-tonowy to GENIALNY głośnik. Ważąc jego cenę (150zł) do możliwości jest bezkonkurencyjny! Podsumowując, pieniądze wydałeś najrozsądniej jak się da. Zaszalałeś jedynie z Seas L22RN4X/P. W przeciwieństwie do Daytona RS225 Nadaje się do TL . Więc jak już wydałeś tyle kasy to wykorzystaj go maksymalnie.No ja również, w sumie 9950 to przypadek bo już nie było 9930 i z musu musiałem brać. Fw146 to pomysł LuSzTi-ego i zibiego bo sporo tańsze od seasow alu a nie powiedziane że na średnicy nie będą grały lepiej.
Niby zaszalałem, ale z drugiej strony udało mi się go kupic za 330zł szt. co robi z tego już okazję. Jeśli chodzi o TL to LuSzTi mi zadeklarował, że pomoże w tworzeniu. Ale to dopiero za jakiś czas jak znajdzie chwilke czasu. A ja tym czasem robie tyle ile na dzień dzisiejszy umiemZaszalałeś jedynie z Seas L22RN4X/P. W przeciwieństwie do Daytona RS225 Nadaje się do TL .
Powodzenia!
udało mi się go kupic za 330zł szt
Część druga tworzenia
Mid i tweet mogły być bliżej siebie.Część druga tworzenia: