• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Oj tam oj tam:P Masz rację:P Ale słupków ja się nie tykałem bo w razie co nowe trójkąty kosztują po dychu sztuka:) A czy będą w słupkach czy tu gdzie teraz wątpie że usłyszę różnicę;)

I gdzie wyszła scena? Bo tak patrze, to gdzieś w okolicach podłokietnika :P

Zawsze lepiej w trójkątach, niż fabrycznych miejscach, chyba że były to też trójkąty, a w C5 o ile się nie mylę, to tam są. A to pod szybą to miejsce na głośniki czy nawiewy na szybe?

Nic o niej nie napiszę,ponieważ od pewnego czasu niektórzy się czepiają byle czego,byle tylko się doczepić.

Mogę jedynie napisać że robiłem testy,w 20mk trzęsie portkami :)

Oj marian nie przesadzaj, ja się wcale nie czepiam

Ty nie,ale inni... i nawet wiedzą skąd mam różne rzeczy :)

No ok,linia ma jakieś 200cm długości,wlot 1,9SD,wylot 1,1SD. Wytłumienie,gąbka na 2 z 4 ścianek na całej długości (będę jeszcze robił testy ponieważ poprzednia obudowa była nie do końca szczelna).

uploadfromtaptalk1363122447704.jpg

Parka TW30 z koszem 104mm.
Będzie do kompletu z Aurumem AC130 Mk2 oraz 10-calowym AWX.

Za chwilę naklejam boki,i jak się uda to może już wytnę dziury na głośnik i wylot.

Załączniki

• 2013-03-13 14.11.14.jpg
    2013-03-13 14.11.14.jpg
    60.3 KB · Wyświetleń: 0
Trochę poczekają na aplikację. Ale parę słów skrobnę :) Choć nie wiem czy moja opinia ma sens, przecież ja się nie znam :)

To jeszcze zależy na jakich kablach je podłączysz ;)

Sorki, żart oczywiście sobie przypomnialem i nie mogłem sie powstrzymać ;)

Ehh....no tak....kiedyś Cię ściągnę do Pruszkowa i zobaczymy co będziesz po tym mówił :)

Powrót