• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

16j1li7k6j5i828vwl7k_1368118417.jpg

nowe zabawki dotarly. warsztat sie powieksza ;)

w planach jeszcze "dremelek" i nowa tarcza do celmy - tez polski globus ;)

gg602r9i68ty42pfbnp8_1368118422.jpg

chcialem juz wyprobowac wyrzynarke a tu niespodzianka - pol dnia poprawiania formatek :/

Paweł,

Czym oni tomtną w tej castoranie? Przecież można uciąć coś takiego z jednego paska..

Z wyrzynarki będziesz zadowolony, mam taką samą 2rok
wyrzynarka to byl pewniak. uka kupil taka na garaz wiec kupilem identyczna.
pocialem troche - bajka ;)

mniej zadowolony bylem na poczatku ze szlifierki. przegapilem fakt ze nie ma regulacji predkosci :/
ale po przetestowaniu okazalo sie ze jest OK ;)
papierek 120 i fornir pieknie wyszlifowalo ;)

jutro dokupie brzeszczoty i papiery

Co ciekawsze przez 2 lata nie wyrobiło/zepsuło się przy niej nic, a używana na warsztacie często, plastiki BDB jakości, elementy także. Tnie nadal jak nowa, a brzeszczot oryginalny także daję radę.

Wkrętarkę lepiej było kupić kablową ;) aku zawsze jak jest potrzebne to nie naładowane albo zdechnięte ;)

:) Byłem taki szczęśliwy jak je zamówiłem. Dzień przed wysyłką koleś napisał mi, że to nie te co chciałem. Ale trudno.... i tak kupiłem.

Dziś przyszła wielgachna paka

P1030872.jpg

:lol: ... a w środku idealnie zapakowane małe głośniczki

P1030873.jpg

ktos chętny aby zamienic JP3.0 na NeoCD3.0? ;)

Małe DIY :

No może nie takie małe ;)

Oby przeszczep się udał i pacjent przeżył bo inaczej ja będę miał przeszczep tego i owego ;)

I tajne przez poufne ;)

Powrót