ile koszt takiego diy p7100 jeśli to nie tajemnica? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ile koszt takiego diy p7100 jeśli to nie tajemnica?![]()
http://kwejk.pl/obrazek/1934644/sukces-gwarantowany.html :lol: | ![]() |
to pochwal się tymi fx ami. :flapper:fx-300
Masz rację,ogólnie cały zasilacz to najdroższy układ w tej konstrukcji.Sam toroid 1,6kVA waży 10 kg a Mundki sprawują się świetnie.Kondy mundorfa podniosły kosmiczne cenę
Wcześniej w p5000 miałem Nippony i po zamianie słychać wyraźną poprawę (bez żadnego audivodoo)
Innfinity Renaissance 90-szukałem ich w całej Europie
To 4 drożne kolumny z '95 r na 2 wstęgach i dwucewkowym wooferze zrobione autentycznie w USA z litego dębowego drewna-rzadki okaz.
Ale niektórzy i tak uważają to za stare "grzmoty" i nie ma sensu czegokolwiek udawadniać...ale grają zjawiskowo !
Kwestia gustu,estetyki i uprzedzeń...
Ślepe testy były i różnicę odczuli koledzy,którzy również są sceptykami w tym temacie.
200pln to za bilety bym zapłacił200 PLN, że w ślepym teście nie odróżnisz ich a tylko sobie wmówiłeś.
Ale jak bym miał takie zdolności to bym się pofatygował po tą bańkę co dają za kable.
Myślę że za kondy też by dali
Ale ja ani kondów ani kabli nie słyszę więc pupa zbita
Ale bardzo fajna końcówka .
Składać to ja składam od podstaw 7100 - jak diy to diy.
Panowie! Nie słuchajmy kondensatorów i kabli-przecież w tym wszystkim najważniejsza jest MUZYKA !!!