• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Odpalił, jak to się mówi z "pierwszego" teraz trzeba to w jakieś pudełko wsadzić :-)

vano00d8h83p7g2miglg_1391297789.jpg

http://www.globmetal.pl/ tu kolega robi mi cyrkle i inne blachy
http://www.tepro.com.pl/ tutaj pracuje i na poczatku tu zamawialem, ale terminami mnie wkurzali

ciagle bawie sie tonsilami...
z GDNem juz sie przeprosilem i stwierdzam ze po zastosowaniu odpowiedniej filtracji gra to basem, a przy nim moja vifa to "popierdułka"
podobnie z GDMem - czasami tak potrafi zagrac detalicznie ze moje vify wymiekaja ;)
ale GDWK to tragedia! :???: nie gra to najwyzszym pasmem, brzmi fatalnie i jedynie do cykania sie nadaje :/
tanszy GDWK PC gra o niebo lepiej!

po tej wypowiedzi Pawle chodzi mi po głowie zmiana, ogranicza minie miejsce :/ ten wavecore chyba nie wejdzie :/

szkoda ze dopiero co sprzedalem GDWK PC
ale skoro chcesz sie ich pozbyc to sie tym nie martw ;)

za to mam coraz wieksza ochote na wersje z wavecorem ;)
aha - zeby ten GDWK jakos zagral idzie zawsze bez tlumika :p

Już coraz bliżej końca, jeszcze nowe pokrętło i jakaś szybka :p to na górze to symek flodinsa. Mam jeszcze kilka problemów z pre, ale mam nadzieję, że uda mi się z nimi uporać.
W rzeczywistości te wkręty na froncie nie wyglądają tak krzywo jak na fotce.

ciagle bawie sie tonsilami...
z GDNem juz sie przeprosilem i stwierdzam ze po zastosowaniu odpowiedniej filtracji gra to basem, a przy nim moja vifa to "popierdułka"
podobnie z GDMem - czasami tak potrafi zagrac detalicznie ze moje vify wymiekaja

To przyzwoite glosniki, ale po zlych opiniach na temat altusow i tonsila, nikt nie ma ochoty na proby wycisniecia z nich tego, co naprawde posiadaja :)

Przeciez juz z pol roku pisze ze mam ochote zrobic to po wspolczesnemu ;)
Ale ja mam gdn 30/100/7-8-11, gdm 18/80 i wavecor na gore ;)

I to sie ceni Pawle! Tez mam pewne plany, co do Altusa w nieco innej odslonie, ale o tym narazie nie bede pisal :)

Powrót