Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bo na to jest zainteresowanie i zapotrzebowaniePaweł minęło tyle lat a Ty w 95% non stop klepiesz stxy i tonsile
jak zaczne uczciwie zarabiacKiedy przejdziesz o szczebel wyżej?
a teraz pomysl sobie ze nowy SCX + PCX gra duzo lepiej!Ostatnio mialem okazje u znajomych posluchac scx z pj mojej roboty, w malym pokoju zasilane przez gc. Naprawde milo sie tego sluchalo
projekt jeszcze nie skonczony. ale smiem twierdzic ze 10 lat temu to bylyby topowe modeleSwoją drogą widzę Pawle że mały monitorek na nowym GDN 14 powstał. Połączony z PC.X? Jak to gra?
czeka w kolejcePróbowałeś już może z nowym GDN 17?
Ja od paru dni mam od pharoha malucha na TPA3110 i gra, tyle że nie mam kolumn aby go porównać ze swoim lampiakiem 1watowym na śmieciowych elementach
Co z tego będzie borys ? bo ja właśnie też będę dłubał na daytonie.Do mnie tez dzisiaj paczka przyszla.
Dajtonik bardzo starannie wykonany, magnes nawet jest prosto przyklejony.
![]()
Ja od paru dni mam od pharoha malucha na TPA3110 i gra, tyle że nie mam kolumn aby go porównać ze swoim lampiakiem 1watowym na śmieciowych elementach
Skąd zamawiałeś dokładnie swoją wersję?
![]()
Napisz jak graDo mnie dziś przyszło Chińskie 2x250W W niedzielę bedę testował.
Zwykła wyszlifowana sklejka.
![]() |