• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

ycugxfpygkfteda83kx4_1396710430.jpg
ixr5nt4we7i3a2ax8qme_1396710432.jpg
0ry4vy2o9qjhd1drk7dp_1396710434.jpg
n48q4zkza7axwzb8ivdw_1396710426.jpg

fajny samochodzik ;)

a po co zasłanianie numerów rejestracyjnych?

up2zle75s5esqv32svss_1396872341.jpg

W oczekiwaniu na czarny lakier wystrugałem tyły, polutowałem i zamocowałem do desek zwrotnice i położyłem dywan w domkach ;-)

Zostaje tak jak jest. To wersja z Guarneri Homage:
DSC_7608.jpg

Tył jest przykręcany więc nie wykluczam, że w późniejszym czasie sprawdzę jak by wyglądało to z tyłem z Memento/Cremony :-)

i tu i tam wygląda świetnie muszę se takie zrobić ale najpierw te pierwsze dokończę pomaluje jeszcze raz i tak zostawiam za długo to już trwa:mad:

Zestawy beda naglasniac domowe prywatki, grac do kotleta i piwka, lecz z zacieciem dobrego hi fi, a nie rzepolenia byle jakiego PA.

Br byl wyborem od poczatku dla tego projektu, poniewaz wazne byly wymiary obudowy, prostota i niski koszt budowy. Dla siebie bede robil testy w TL ale to juz pod zestaw 3 drozny.

Powrót