Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jednak dziewczyny zdecydowaly sie na kolor bialy. (sorki za syf ale z dwoma malymi bomblami to mozna sprzatac i sprzatac)
Nie wiem za bardzo jak tego w przyszlosci uniknac w przypadku robienia tego typu obudów.
Borys niestety cięcie formatkę na 45st nie pomoże w problemach z klawiszowaniem
Tam zamiast pękać na laczeniach płyt bedzie pękać na rogach
Sprawdzone
Najlepiej to zrobic obudowe w najprostszy z możliwych sposób i nałożyć t-shirt na nia i zazywicowac
Potem szpachla zwykła i wykonczeniowa i do lakieru
najprostszym rozwiązaniem jest zwykła obudowa która odstoi swoje i dopiero po jakimś czasie zostanie przeszlifowana i oklejona HDFem
A lakierujesz je na wysoki połysk.?Panowie, kilka paczek w życiu zrobiłem i wydaje mi sie ze najprostszym rozwiązaniem jest zwykła obudowa która odstoi swoje i dopiero po jakimś czasie zostanie przeszlifowana i oklejona HDFem. Zawsze tak robie i nigdy nie było widać klawiszowania pod fornirem.
rok wczesniej czy pozniej - co za roznicaNo tak... tylko kto by miał cierpliwość aby czekać
Myślę że to najlepsze rozwiązanie.Najlepiej to zrobic obudowe w najprostszy z możliwych sposób i nałożyć t-shirt na nia i zazywicowac
Potem szpachla zwykła i wykonczeniowa i do lakieru
A lakierujesz je na wysoki połysk.?
Przy farbach białych czy czarnych wykończonych na higlass HDF i sezonowanie nie pomaga. Widziałem fajne markowe paczki polakierowane na czarny połysk i też było widać.
A dlaczego miało by sie to rozwarstwic?lklukasz, zastanawiam się czy po jakimś czasie nie rozwarstwia się taki laminat. Sprawdzałeś?
rok wczesniej czy pozniej - co za roznica
Jakieś naprężenia na styku płyta --> laminat występuję, w miejscu uskoku. Wystarczy lekko "opukać" takie miejsce i będzie jasne.A dlaczego miało by sie to rozwarstwic?
Robie tak np słupki od kilku lat i żadne do tej pory sie jeszcze nie rozpadly