Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak znajdziesz czas, przypominam o 2-way na 9950 i fw146
A jak chcesz L22rn4xp mogę Ci podesłać na testy, to z daytonem sobie porównasz
ja mam ushera 8955a 1szt jak bys chcial
O nic nie chodziChodzi o te cewki blisko siebie?
Podłączone "na krótko" i na szybko, byle się wygrzewało
Mierzył . Na charce widać ale w odsłuchu już tak oczywistego wpływu nie byłoCo do wpływu dywanu na charkę, to Raven to już mierzył i efekt jest na plus
a my glupi myslelismy ze flockowanie duzo drozsze jest
hehe... Pawle ta cenzura tablicy rejestracyjnej.........:razz: tak udane jak w google... | ![]() |
dlaczego do reklamacji?@PawelS
robiłeś to Ty, czy zleciłeś komuś?.
Przed czy po odkurzaniu?
Jeżeli zlecone i po odkurzaniu to do reklamacji.
za 31 elementow sasiad zaplacil 500zl! gdyby dal nowki elementy a nie kombinowane to moze by zeszlo do 400zlZ ciekawości, ile to kosztuje?
nawet nie zapytales... to jest dlugie wlosiePołowa ma cienie.
Czy 1mm czy 3mm, to nie ma znaczenia.nawet nie zapytales... to jest dlugie wlosie
;]
to u Dana w garazu jak sluchamy to bez dywanu sie nie daMierzył . Na charce widać ale w odsłuchu już tak oczywistego wpływu nie było
w warszawie slupki 200zlza 31 elementow sasiad zaplacil 500zl! gdyby dal nowki elementy a nie kombinowane to moze by zeszlo do 400zl
wychodzi 16zl/element!
to u Dana w garazu jak sluchamy to bez dywanu sie nie da
roznica jest bardzo duza
Wiecie co,Mój aparat ciężko pokazuje kształty, a to zdjęcie to chyba najlepsze jakie udało mi się zrobić aby je właśnie pokazać.