• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Pawel
Ja mam TW22 z neodymowym magnesem i komora.
Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
Jak to jest w tych co ty masz - tak z ciekawosci ?
THX

Pawel

Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
THX

Małe 30 mają taki materiał jak w dużych TW30WA05-07.

Pawel
Ja mam TW22 z neodymowym magnesem i komora.
Jak to jest w tych co ty masz - tak z ciekawosci ?
THX
nie mam obecnie duzego na stanie. ale tak jest jak piszesz. duze cienki, delikatny, gladki material. 22mm gruba plecionka z wyraznymi włóknami. od nowosci wyglada jakby zakurzony :p
podobna plecionka do missionow
Nie odstaja tylko to konstrukcja do 3 dróg
Znajdziesz im odpowiedniego kompana a gwarantuje ze cie zaskoczą
byl plan na 3 drogi... niestety plany sie popsuly :(

A kto by sie bawił w takie rzeczy?
jak ktos nie ma kasy to ma czas ;)

panowie widze z cnc doswiadczeni, moze ktos mi wyslac jakies namiaryna pw na zaufana osobe, firme w rozsadnej cenie?

13byzil35qarbgmdkgh7_1409766322.jpg
4tua8e8jhjzy9drujhlc_1409766325.jpg

juz po pierwszej warstwie lakieru. jutro szlif i jedzie do lakierowania natryskiem
po "otwarciu" obudowy ukazaly sie calkiem lade wzmocnienia ;)
na zywo wyglada to lepiej

Powrót