ja tez mam oba (ferrytowe). i 22mm jednak gorszy od 30mmPawel
Mam 22 i 30 wavecora, ten 22 tez nie jest zly
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja tez mam oba (ferrytowe). i 22mm jednak gorszy od 30mmPawel
Mam 22 i 30 wavecora, ten 22 tez nie jest zly
Nie odstaja tylko to konstrukcja do 3 drógbierz w ciemno! bardzo fajne glosniki
tylko 22mm niestet odstaja jakosciowo
A kto by sie bawił w takie rzeczy?trzeba bylo zamowic szablony na cnc a reszte docinac samemu
DO czego Ci podwójny spód ?
Pawel
Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
THX
trzeba bylo zamowic szablony na cnc a reszte docinac samemu
A kto by sie bawił w takie rzeczy?
chyba raczej prawdziwi DIY'wowcySą na tym forum tacy szaleńcy http://diyaudio.pl/showthread.php/23...l=1#post409860
nie mam obecnie duzego na stanie. ale tak jest jak piszesz. duze cienki, delikatny, gladki material. 22mm gruba plecionka z wyraznymi włóknami. od nowosci wyglada jakby zakurzonyPawel
Ja mam TW22 z neodymowym magnesem i komora.
Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
Jak to jest w tych co ty masz - tak z ciekawosci ?
THX
byl plan na 3 drogi... niestety plany sie popsulyNie odstaja tylko to konstrukcja do 3 dróg
Znajdziesz im odpowiedniego kompana a gwarantuje ze cie zaskoczą
jak ktos nie ma kasy to ma czasA kto by sie bawił w takie rzeczy?
Hm... to się zaczęło powodzić? ![]() | ![]() |
niestety zawsze sa wyjatki... ![]() | ![]() |