Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajna konstrukcja .Dla ciekawskich - prawdopodobnie finalna wersja filtracji.
Tak ... szczególnie że napędzają je zwykle jakąś lampą SE o mocy w porywach 10WA zauwazyles na AS jak lubia sobie troche odkrecic galke wzmacniacza przy tych glosnikach?
missionów to szkoda ale jak skończę z tonsilami to będę puszczał znaki dymne bo tylko do tego się nadająTo już missiony i h/k żyją dłużej
- tak wiem wytrawne oko :>. tam w pułapce to kwestia ròżnicy 0,1uf, miałem akurat pod ręką albo za malo albo za dużo o te 0,1uf.Tam przed 5k na charce seasa jest dołek jak by pułapka nie trafiała w te 5k
- na mojej witrynie znajdziesz zdjęcia jak to wygląda. głośnik samodzielnie zapakowany jest bez frontu i musi mieć takowy aby zagrać poprawnie. To głośniki montowane w seriach utopia i electra w każdym innym modelu miały inny front. Ten front ktory mam jest z modelu electra 1027be jeśli dobrze pamietamTen beryl jest z tym frontem "zespawany" czy da się go od niego odczepić ?