Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zapominasz ze to forum DIY?!Borys a po co?
Mało dobrych wzmakow mozna kupic w okolicach 1000zl
Napewno nie zrobisz nic lepszego
najbardziej wlasnie liczylem na projekt przetwornicyPrzetworka z ebaya 500W
Ja to bym na twoim miejscu najpierw posłuchał a potem grzebał w srodkuak tak zerkam na to co siedzi w wzmakach samochodowych to na bank zrobie lepsza koncowke.
wiem. ale jak widac borysowi sie nudziPaweł pamietam, ze to forum DIY tylko czasami nie warto wyważać otwartych drzwi
No chyba za chce sam i co mi zrobisz
trafo wyglada bardzo dobrze. ale niepokoja mnie klucze przetwornicy. 1200w i tylko 6 tranzystorow w obudowie TO-220? cos takiego jest w duzo slabszych wzmacniaczach :???:http://stores.ebay.com/along1986090/...=p4634.c0.m322
BUMP
Idealne do wzmaka carpower którego polecasz![]()
Ja to bym na twoim miejscu najpierw posłuchał a potem grzebał w srodku
Za 1000zl masz sony XES m1
Zrob lepszy wzmacniacz
- - - - - aktualizacja - - - - -
To jak znajdziesz takiego to daj znacStrasznie nie lubię jak się ktoś wypowiada o czymś jak czegoś nie miał, nie słuchał.
nie jestem pewien czy z tej samej fabrykiA przypomnę Ci jak z tej samej fabryki mało się wszyscy nie zesrali za Ravmasterami, nawet teraz jak się w którymś poście pochwaliłem, że mam BSW124II w domu w kartonie, to już się z 5 osób zgłosiło, że odkupi na PW.
nie znam sie na lampach, ale czy przypadkiem nie sa one wrazliwe na zmiane temperatur?Jeśli juz budowlanym cos do samochodu z DIY
To byłby to wzmak lub pre lampowe
Ale do tego trzeba juz doświadczenia
W tym miejscu istnieje duża dziura w car audio
To jak znajdziesz takiego to daj znac
Ale fajnie, ze znalazłeś swojego faworyta
Powiem ci tak, ja patrze na te RE, Excursiony jak są wykonane, stalowy cieniutki kosz, terminale jak w tonsilach z 70 lat, i malutkie ceweczki w cenie 300zł, to taki Mivoc jest dla nich konkurentem. Nie jest to hi-end ale nie ma się czego powstydzić.
Miałem parę, w życiu nie udanych zakupów, jak Dayton RSS165HF, 700zł a szkoda gadać, w moim odczuciu Mivoc bije go 3 razy na głowę. Choć dayton na papierze, symulacjach, komentarzach na zagranicznych forach to perfekcja była.
Ten mivoc wyglada naprawde git, jak na glosnik za dwiescie pare zl.Miałem parę, w życiu nie udanych zakupów, jak Dayton RSS165HF, 700zł a szkoda gadać, w moim odczuciu Mivoc bije go 3 razy na głowę. Choć dayton na papierze, symulacjach, komentarzach na zagranicznych forach to perfekcja była.
Taki koncept radiatory idą do wewnątrzCo z tymi kondami? Szkoda chować takie radiatory
Dzięki .aven
Piekna plyta !
Domyslam sie ze bedziesz cisnal kilka W w klasie A, nie za bardzo rozumiem dlaczego tak ''nieroztropnie'' rozmiesciles tranzystory, taki piekny duzy radiator i tranzystory tuz przy samej krawedzi, ten co jest w samym narozniku bedzie dostawal dobrze po dupie. Chlopy z diyaudio zrobili porownanie, tranzystory w kupie oraz tranzystory rozplanowane tak zeby mialy podobne pole radiatora, przy tych samych warunkach pomiarowych temperatura pojedynczego tranzystora byla prawie o 10 deg mniejsza.
Ta przetwornica ma 1.2KW chyba PMPOhttp://stores.ebay.com/along1986090/...=p4634.c0.m322
To jak porównujesz je do takich głośników to rzeczywiscie nie za wysoko stawiasz mu poprzeczkęPowiem ci tak, ja patrze na te RE, Excursiony jak są wykonane, stalowy cieniutki kosz, terminale jak w tonsilach z 70 lat, i malutkie ceweczki w cenie 300zł, to taki Mivoc jest dla nich konkurentem. Nie jest to hi-end ale nie ma się czego powstydzić.
Miałem parę, w życiu nie udanych zakupów, jak Dayton RSS165HF, 700zł a szkoda gadać, w moim odczuciu Mivoc bije go 3 razy na głowę. Choć dayton na papierze, symulacjach, komentarzach na zagranicznych forach to perfekcja była.
Tylko mi nie gadajcie ze bede musial przetwornice robic
Eeehh kiedy ja sie wyspie....