Ah ci denni producenci i wystawcy AS, powinni sie uczyc od amatorow na forum diy! 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ah ci denni producenci i wystawcy AS, powinni sie uczyc od amatorow na forum diy!![]()
Napewno łatwiej fornirować modyfikiem niż naturalnym według mnie, wkurzające może być tylko że czasem wystaje fizelina na krawędziach ale da się to zrobić. Nie bardzo widzę początkującego który łączy płaty forniru na jednej ścianie... Właśnie z tego względu nie używam naturalnego forniru bo są po prostu zbyt wąskie, chyba że małe monitory gdzie szerokość pokryje całą boczną ściankę.
Ale co w tym dziwnego?Otoz to. Do tego mozna dodac niezle przeboje z roznymi rodzajami naturalnego forniru, np kruchy dab, dziurawy jak sitko i przebijajacy mahon czy oleiste egzotyki, ze o samej cenie nie wspomne. Dlatego jak czytam takie porady "fachowca" zeby na poczatek brac fornir naturalny niz uczyc sie na modyfikowanym, to nie wiem czy sie smiac czy plakac
Zamieszczone przez Pogromca mitow
Otoz to. Do tego mozna dodac niezle przeboje z roznymi rodzajami naturalnego forniru, np kruchy dab, dziurawy jak sitko i przebijajacy mahon czy oleiste egzotyki, ze o samej cenie nie wspomne. Dlatego jak czytam takie porady "fachowca" zeby na poczatek brac fornir naturalny niz uczyc sie na modyfikowanym, to nie wiem czy sie smiac czy plakac
Ale co w tym dziwnego?
Naturalne własności drewna
Albo sie z nimi zgadzasz albo wybierasz inny fornir
Wlasnie bawie sie oblogiem 2mm dębowym
Swietny fornir
Nigdy wiecej modyfikow
Nie sądziłem że ktoś się porwie na klon tych kolumn
Marian, nie masz chińskich korzeniZresztą mam wiele pomysłów na podróbki, jeden taki dość mocny (technicznie i gabarytowo), ale mój mały pokój mnie hamuje.
Marian, nie masz chińskich korzeni ?
O w końcu widzę tu jakieś dobre kolumny :razz: