• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ja też robie następnego subka :grin:

Fajny nie? :cool: Tyle że niewykończony jeszcze szpachlex jeszcze raz musze dać :smile:

[ Dodano: 2008-04-26, 14:17 ]
Tanner ile będzie miała litrów buda pod mds :smile: ?

Załączniki

• zdjcia_0007jag_131.jpg
    zdjcia_0007jag_131.jpg
    26.1 KB · Wyświetleń: 0
  • zdjcia_0006o_918.jpg
    zdjcia_0006o_918.jpg
    28.6 KB · Wyświetleń: 0
  • zdjcia_0005jgg_724.jpg
    zdjcia_0005jgg_724.jpg
    27.2 KB · Wyświetleń: 0
Eeee... rozumiem że ten otwór na głośnik będzie z boku... wygląda ciekawie ale nie w moim guście no ale zawsze coś nowego na forum :wink:

Tak będzie na przedniej ściance :smile: Jaki głośniczek do tego kupić?Musi być o średnicy 14cm :smile:

moj nowy pre lampowy ogolnie skonczylem teraz czas na ladna obudowe:>
i nowy nabytek - cdp 991 (calkiem calkiem)

bass napisał:
Tak będzie na przedniej ściance Jaki głośniczek do tego kupić?Musi być o średnicy 14cm

bass-zbudowałes bude bez głosnika? Tak poprostu? Bez liczenia? Zawsze nysklałem ze najpierw trzeba wiedziec pod co sie buduje, a najlepiej juz to miec.... :neutral:

mIKI- Ho! Ho lampeczka! :smile:

Buda jest closed 10litrów netto z nudów musiałem coś robić :smile: zawsze można coś podpasować np gdn 14/50/4 :lol:

Wrzucam fotki ze swojej produkcji. Jak na razie jestem zawiedziony bo w porównaniu do mojej leciwej wieży philpsa 15 akx + pj gra tak jakby za kurtyną i malutko basu w budzie testowej ze zdjęcia (tylko na wkrętach, bez wytłumienia, 12 l).

Ja to miałem codzienne relacje z budowy tub :smile: Troszkę wolno idzie ale efekty widać :grin:

Powrót