• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

O niiieee, jaki potwór na środku :D Ładnie ;)

Gdyby nie rozwalał szklanek, mógłby za stół robić xD

A kto to liczy, sama paczka nie jest droga, to co lezy na wersalce czyli naped troszku kosztuje nawet jak sie wszystko samemu robi.

To jest przerąbane, ktos coś da do pokazania i od razu sie pojawiają komenty w stylu "fajne karnisze" :lol: :lol: Swoja droga jakos strasznie kolory mi sie na tej fotce podobaja, jakis pro sprzet?

Pokój mojej siostry, a lalka pozostałość po jej młodych latach:) Sprzęt taki sobie szkło UWA (ultra szerokokątne)co widać(kolumny powyginane).

Ja mam 2x18mm wzmocnienia konkret i tak gra;p

Pozdrawiam.Trochę popracowałem-kolumny zostały pobejcowane,teraz zaczynam kłaść politurę.Jestem ciekaw jak mi to wyjdzie. Pewnie będzie to trwało z mniesiąc czasu.

Skromnie i nic nadzwyczajnego ale chce pokazać, że nie próżnuje całe wakacje. Materiał to stara szafka teściowej :wink:

a to moje miejsce pracy :grin: jest gdzie szaleć

A parametry i rozkład nóżek jest taki sam?

[ Dodano: 2008-08-11, 22:41 ]
Wie ktoś może jak wydrukować plik z PCB w Circuit maker, tak aby zawierał otwory w polach lutowniczych?

Powrót