• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Co bardziej polecacie: gdn 13 + morel mdt 29 czy klon ostinato 2000? Mam możliwość kupienia tanio te gdny. Cenowo wyszło by mi ok 100 zł drożej za ostinato.

Do kombo zalezy jak tanio masz do kupienia te gdn ja kupilem swoje za 170zl 4sztuki co do srednicy moim zdaniem bija 13/40/2 :) pozdrawiam

Do dolphin ja niestety nie mam takiej mozliwosci bo kupilem je na allegro w wakacje okazyjnie nic nie byly uzywane nawet orginalny paragon jest z akustyki co koles kupywal :) niby za jeden glosnik placil 65 zl popytaj w protonsilu Pozdrawiam

lysykrzysiek napisał:
Do kombo zalezy jak tanio masz do kupienia te gdn ja kupilem swoje za 170zl 4sztuki co do srednicy moim zdaniem bija 13/40/2 :) pozdrawiam
To że biją gdn 13/40/2 to ja wiem tylko nie wiem czy pobija vifę m18wh. Tonsile mam za 200zl. I tak jak powiedziałem po wyliczeniu na szybko klon ostinato wychodzi ok 100 zł drożej.

Do kombo powiem szczerze nie slyszalem tej vify moze niech ktos sie wypowie np borys robil na tych gdn kolumny i monitor z elektrody Pozdrawiam

Oto moj subwoofer na BSW 124II. 45L, 38Hz, MDF 18mm, przod 36mm. Czeka na lakier, wzmacniacz Janka i jakies nozki. Fornir to modyfikowany palisander rio z Zagloby. Musze tez na czarno pomalowac br i zamalowac ta niebieska pianke. Ludzik na 100% zostaje. Ta pianke mi troche szkoda malowac. Brzydka jest strasznie, ale jakos ja juz polubilem.

UWAGI MODERATORA
lysykrzysiek napisał:
lysykrzysiek napisał:
lysykrzysiek napisał:
kliknij na nick kogos do kogo chcesz napisac. pojawi sie zaznaczony na grubo napis z jego nickiem. zdecydowanie latwiej i lepiej widoczne
Saginata, :lol: jakbym widzial miniaturke suba michala k. :lol:
ladnie zbudowany ;)
niezly fornir. modyfikowany a widac ladne wzorki :)

Pawel S., jesli zadaje pytanie bez tego co napisalem a wlasnie uczynilem pod kogos postem to zgadnij do kogo to ma byc ? co innego jakbym pytal kilka postow nizej...

Powrót