• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

chico, niewiem - napewno nie te :P
dzisiaj zabieram sie jeszcze za ARN + PJ dla Caleb'a a w czwartek najwczesniej vifa + morel
malyzmc, tak. duza ta skrzynia bedzie :???:

Pawel S. napisał:
dolphin123, jakie wpisy?
albo ze mnie robisz glupka albo z siebie... pisales najpierw ze robisz dwa fronty tylko ze podlogowki (porownales do monitorow) a ja wstawilem fotki i napisalem ze w takim razie tak jak ja zrobilem swoje budujesz.. nie wiem czemu wpisy zniknely.. albo kto je usunal..

dolphin123 napisał:
Pawel S. napisał:
dolphin123, jakie wpisy?
albo ze mnie robisz glupka albo z siebie... pisales najpierw ze robisz dwa fronty tylko ze podlogowki (porownales do monitorow) a ja wstawilem fotki i napisalem ze w takim razie tak jak ja zrobilem swoje budujesz.. nie wiem czemu wpisy zniknely.. albo kto je usunal..

widzialem tego posta :D byl pare godzin .....:P

n_omyzs, No za mały dlatego napisałem że jeszcze kilka poprawek :razz: Ten był tylko do testu :mrgreen:

dolphin123 napisał:
Pawel S. napisał/a
dolphin123, jakie wpisy?

ty zrobiles z siebie glupka bo to nie ten temat :mrgreen:
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=13276

solidna, poprawna, wkurzajaco dziala opuszczanie frezarki i szczerze mowiac spodziewalem sie wiekszego skosu jakosciowego i mocy :???:
ale dziala i da sie nia ladnie frezowac ;)

Monitorki na GDN13/50/9 i MDT29

Na pierwszym zdjeciu w tle kawalek horna na ARZ.

I ciag dalszy subwoofera, ktory wrzucilem wczesniej.

Dziura wyglada jak wycinana niewiadomo czym, i przydaloby sie ja umyc i jeszcze raz pomalowac.

Na obu modyfikowany Palisander Rio z Zagloby. Lakier to jakis 3V3 polmat do podlog.

Saginata, Te monitory coś strasznie długie... Jakie wymiary ma ta obudowa? Wygląda jak rasowy jamnik :wink:

Cos kolo 170 szerokosci i 350 dlugosci. Dlugie bo zaplanowane pod polke w akademiku, i zeby wszedl spory b-r. Poza tym nie lubie miec duzo wolnego miejsca bo bokach midwoofera.

fornir w porządku ale z głębokością przesadziłeś :lol: . Ale skoro twierdzisz że mają być schowane to ok :wink: . Saginata wiesz może gdzie w Tarnowie można dostać fornir :?: nie chciałbym kupować na allegro , może wie ktoś jak wygląda obróbka orzecha ? jestem ciekaw , bo o dębie to różne rzeczy czytałem :razz:

btw. nie wiecie może czy ktoś oprócz mnie i tomeusa robi kolumny na gdn 15/40/5 i dx/xt :?: na forach różnych szukam ale nie widze nic :roll:
pozdrawiam

Powrót