dolphin123, http://audiomania.info/articles.php?id=38
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z racji tego że budy które wykonałem są spartaczone ( próbowałem wyrównać krawędzie po sklejeniu płyt na heblarce , ułamały się dwa duże kawałki , ponadto w jednej obudowie za duża dziura jest wycięta na vife - nie przykręci jej , frezów nie udało mi się naprawić i są lipne) mam zamiar zrobić to jeszcze raz , troche mi się nie chce ale co tam , materiał mam za free :wink: . Więc mam w domu spory kawał sklejki 15 mm , mam zamiar to ładnie skręcić i skleić , na front chciałbym skleić dwa kawałki aby móc lepiej przymocować przetworniki . Możecie mi powiedzieć jak dokładnie zrobić frezy ? któryś z was mówił mi że należy zrobić cyrkiel z frezarki , tylko jak :?: moja frezarka to rosyjski shit z 94 roku w formie pistoletu stąd to pytanie :razz: . później planuje to obejcować , nie mam za wiele pieniędzy ani dostatecznie umiejętności na fornir , to też będzie ładnie wyglądać . najbardziej chodzi mi o frezy , z resztą sobie poradze bo wyciągnąłem wnioski z tych obudów co są wykonane . co do objętości skrzynki Paweł S. słuchałeś może konstrukcji 15 40 5 + dx w 10 l ? wcześniejsza obudowa miała 12,7 l , grało to przeciętnie ( efektywność ) po dodaniu watoliny przybyło trochę basu a po zabraniu objętości poprzez włożenie kilku dużych opakowań miałem wrażenie że "gra obudowa" więc myślicie że robić na 12 l :?: :wink: najbardziej zależy mi na frezach , z resztą sobie poradzę .
nie - wogole tego GDNa nie mialemPrzemysl napisał:Paweł S. słuchałeś może konstrukcji 15 40 5 + dx w 10 l ?
raczej nakladka na frotn kolumn. jakby mial frezarke to by nie kombinowal z otwornicaWarg napisał:szablon do frezowania frezem z łożyskiem ?
Przemek napisał:Ktoś spróbuje zgadnąć co to będzie?
jamess8 napisał:Myślę że gdyby słuchał ktoś nieosłuchany to mogłyby mu się bardzie podobać totemy.
marian napisał:Przemek napisał:Ktoś spróbuje zgadnąć co to będzie?
pseudo frezy? :wink:
na Wyspianskiego 5 prosze do GdanskaPrzemek napisał:Jakie śrubki, ile i gdzie słać?