Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też mam takąpizdzik napisał:
Jakby cena rozsądna była to bioręPawel S. napisał:Przemysl, bede robil cyrkle dla mnie i dla UKAsza. bylbys takze chetny? blacha cieta laserowo + zaginanie![]()
jak wiecej wyjdzie jak 20zl to nawet nie robie ;] ale jak zawsze czasu brak :???:Przemysl napisał:Paweł pisał wcześniej że raczej nie więcej jak 20 zł więc chyba warto
cos zle szukasz...Przemysl napisał:BTW , można gdzieś taniej dostać kolce niż na allegro tam wychodzi minimum 40 zł z przesyłką na dwie podstawki

ten twoj znajomy ma moze dostep do etonow taniej niz w intertechniku? :>Młody audiofil) napisał:Sprzedaje swój stary sprzet [tonsil] i kupuje ,metalowe kopolki etona
bart210 napisał:
Pawel S. napisał:ten twoj znajomy ma moze dostep do etonow taniej niz w intertechniku? :>Młody audiofil) napisał:Sprzedaje swój stary sprzet [tonsil] i kupuje ,metalowe kopolki etona
ps. pozdrow tego pana i powiedz ze podobala sie plyta metalici
a tak pozatym to spieprzyles rozstaw glosnikow w kolumnie :???:
co do morela to sprobuj go naprawic![]()
tyle że nie mieszkam w mieście i u mnie niestety nie ma takich rzeczy :???: pozostaje mi zakup z allegro chyba , no bo co zrobie , kolców diy chyba nie ma jeszcze :grin:Warg napisał:poszukaj najpierw kolców w jakiś mniejszych sklepach elektronicznych albo jakiś z głośnikami, kolce za które płaciłem 3,5 w sklepie na aledrogo były po 3zł + 10 albo 12 przesyłka :roll: