Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Przemysl napisał:o widzisz , jak wypada 15 40 5 w stosunku do Hds'a ? ja wczoraj ( no może dzisiaj już ) skończyłem kolumny :grin: gra prawidłowo więc chyba nie ma żadnego błędu w kablach/zwrotkach :smile: zostało jeszcze dokończyć podstawki i wrzuce wam kilka fotek
btw. jak wypada xt w porównaniu do dx ? czy różnica jest na tyle duża że opłaca się tyle dopłacać :?:
przyszla pora na .....Seasa![]()
Całkowicie się z Tobą zgadzam, do podłogówek to raczej trzeba szukać czegoś mniejszego. Ale jeśli ktoś planuje niewielkie monitory (tak jak ja) to GDN 14/40/5 jest bardzo dobrym rozwiązaniem.bawolek napisał:ten 15/40/5 to sie super nadaje na male monitorki ..... albo mysle ze do kina zeby go wspomoc subem ..... jako wooferek w podlogowkach to jak dla mnie jednak nie...
zapewne sie przejezyczyles i chciales napisac WIEKSZEGO ...bart210 napisał:do podłogówek to raczej trzeba szukać czegoś mniejszego. Ale jeśli ktoś planuje niewielkie monitory (tak jak ja) to GDN 14/40/5 jest bardzo dobrym rozwiązaniem.