ciii :!: :razz:
szykuje sie pozadna prezentacja wiec nie chce przedpremiery
szykuje sie pozadna prezentacja wiec nie chce przedpremiery
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:irek zaklada ze kupuje u niego kompletnie zielona osoba wiec wszystko robi tak zeby nic do niego na gwarancje nie wrocilo - smialo podlaczaj![]()
Z całą pewnością masz rację, jednak w porównaniu do typowych obudów nie zatrważająco więcej. Elementów będzie sporo natomiast ich montaż niezwykle łatwy. Po naszkicowaniu zarysu spiral cała budowa będzie się sprowadzać do smarowania klejem poszczególnych segmentów linii spiralnych i ustawianiu ich w prawidłowym położeniu. Potem sklejamy 3 warstwy (dwie płyty ze spiralami i jedna "goła") i voile :!:Pawel S. napisał:Quester, sporo roboty bedzie przy tym :???:
mogles zastosowac ta wysokokonowke GDWK-10-250-8-AKXPawel S. napisał:STX GDN 18 AKX + DX25
Quester napisał:P.S. Jak dobrze pójdzie to klejenie spiral zrzucę na kogoś innego (czyt. Żonę) :lol: Biorąc pod uwagę jej zaangażowanie w projekt jest szansa, że się uda. Oboje nas pali ciekawość co takie obudowy sobą będą reprezentować. Z tego powodu jest szansa, że projekt zostanie zrealizowany i pomierzony w całkiem niedługim czasie.
znam malzenstwo matematykow i uklada im sie bardzo dobrze. tak wiec u naszego admina tez powinno byc OK | |
ploter napisał:Hmmm co do pierwszej fotki to nie wiem czy mogę coś mówićI tak już dużo powiedziałem Tobie Pawle S. Nie wiem czy nie będę zmuszony Cie zabić.
Wracając do fotki można to coś zobaczyć w wersji ewaluacyjnej czyli nowszej tutaj:
http://www.pwsztar.edu.pl/~d_krol/n_2.html
Miłego czytania...![]()