Nic oryginalnego HDS180 XT25 kupione jeszcze w czasach normalnych cen.toma085 napisał:dla jakiego zestawu to jest domek?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nic oryginalnego HDS180 XT25 kupione jeszcze w czasach normalnych cen.toma085 napisał:dla jakiego zestawu to jest domek?
funiax1 napisał:Nic oryginalnego HDS180 XT25 kupione jeszcze w czasach normalnych cen.toma085 napisał:dla jakiego zestawu to jest domek?
55mmx144 objętość 20L może trochę skrócę ale to dopiero jak się głośniki wygrzeją.JacekN napisał:wymiary br i średnice otworów
funiax1 napisał:55mmx144 objętość 20L może trochę skrócę ale to dopiero jak się głośniki wygrzeją.JacekN napisał:wymiary br i średnice otworów
Taki jest dobry, ja kupowałem u siebie w sklepie ale prawie identyczny.JacekN napisał:Dopytuje dokładnie bo musze wyciąc dziury a nie wiem jakie
ja mialem ten glosnik w wiekszej budzie ale i tak najlepsze strojenie wychodzilo na 45Hz. dobieralem na sluch a dopiero pozniej to sprawdzilemJacekN napisał:w między czasie możesz mi napisać jakie będzie strojenie i jakim br
prawda jest to o czym piszesz, jednak przykladowo ja przylozylbym wage do stylistyki bardziej i wzial pod uwage bardziej pomieszczenie ustawienie itd niz centymetr dwa przendiej scianki..kondrax napisał:Jestem zdania, że po to konstruktor podaje wymiary i inne dane, żeby zrobić według jego wskazówek a nie filozofować i ulepszać na siłę nie zawsze znając efekt końcowy. Ktoś robiąc jakiś projekt poświęca czas i sprawdza rożne warianty i wybiera najlepszy, z reguły robi dla siebie a potem się dzieli z innymi. A wiadomo nikt dla siebie nie robi na odczep się choć i takie przypadki się zdarzają.