Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
otwor pod koszJacekN napisał:145mm mniejsza średnica ( nie wiem jak to nazwać )
srednice zrob 104-104,5mmJacekN napisał:103,8mm średnica
grubości brak ?
otwór 72mm
bierz miekkie lub polimerowe. z filcem tez moga byckondrax napisał:Czym się kierować podczas wyboru zwykłych mat bez filcu itp
takie mogą być ?
http://allegro.pl/item569...a_standard.html
bawolek napisał:od jakiegos czasu w budach po CA jest ER18rnx z 27tdfc.......
mozesz porownac ER18RNX i CA18RNX i opisac ? z wysokimi prosilbym tez o relacje jak wypadaja obok siebiebawolek napisał:jak juz pisalem zrobilem CA18RNX + xt25 i pare stron wczesniej sa zdjecia ..
od jakiegos czasu w budach po CA jest ER18rnx z 27tdfc.......
dolphin123 napisał:bawolek napisał:od jakiegos czasu w budach po CA jest ER18rnx z 27tdfc.......mozesz porownac ER18RNX i CA18RNX i opisac ? z wysokimi prosilbym tez o relacje jak wypadaja obok siebiebawolek napisał:jak juz pisalem zrobilem CA18RNX + xt25 i pare stron wczesniej sa zdjecia ..
od jakiegos czasu w budach po CA jest ER18rnx z 27tdfc.......
| kondrax...widac ze bardzo sie zakochales ;p ......nie wiem po co .... ja tam nie zamierzam poprzestać na takiej konstrukcji jak juz pisalem same znieksztalcenia to nie wszystko .... nie pisze ze to kiepski przetwornik bo im dluzej go mam to wydaje mi sie ze do 350zł to ciezko znalezc cos lepszego ....CO NIE ZNACZY ZE NIE MA WAD !!!!!" ..... pozatym WIERZ MI ... gdyby byl taki z niego super Jednorozec to i kosztowal by wiecej broń Boże żeby mnie ktos nie zrozumial ze cena jest jedynym wyznacznikiem jakosci oczywiscie ze nie...... ale wszyscy tez wiemy ze w jakims stopniu przeklada sie na to co dostajemy z trojki ktore moge sam porownac ..hds180, ca18 i er18 ....najlepszym wyborem jest ER ....ale juz w nieduzym odstepnie cenowym (~60zł) są przetworniki ktore wydaja sie duzo ciekawsze ;p | |