• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

zastanawia mnie gdzie sa konstrukcje ludzi ktorzy nakupowali jeszcze z zamowienia AC... :roll:
chcialbym miec z miesiac czasu tyle chce teraz zrobic :neutral:

[ Dodano: 2009-05-20, 20:36 ]
jeszcze pogladowa fota rozmiarow monitorkow do podlogowek

dolphin123 napisał:
zastanawia mnie gdzie sa konstrukcje ludzi ktorzy nakupowali jeszcze z zamowienia AC... :roll:

Spojrz w dział Ogłoszenia - spzredaja wszsytko co kupili po kosztach bo sie okazalo ze nie potrafia sami nic zbudowac albo popsuli i szukaja jeleni. :mrgreen:

pegelmesser napisał:
dolphin123 napisał:

Spojrz w dział Ogłoszenia - spzredaja wszsytko co kupili po kosztach bo sie okazalo ze nie potrafia sami nic zbudowac albo popsuli i szukaja jeleni. :mrgreen:

a wiekszosci po prostu sie nie chce, a czynny udzial w forum to tylko takie zamowienia grupowe lub nie moga sie zebrac by to opisywac... heh...

PS z kad ja to znam ;p

Nie tylko sprzedają Ci z zamówień z AC- wystawione są też teraz zwrotki pod 14 scx i pj- z zamówień w polinku zbieranych przez Pawła. Chyba się skuszę :mrgreen: chyba ze Paweł S zaproponuje równie korzystną cenę:) Co kolega Paweł na to? :mrgreen:

panowie szybkie pytanie ... wyrównywałem krawędzie kolumn frezem 50mm długości ale chyba był minimalnie przekoszony i troche mi pod kątem zjechało boki ... próbkuje to zaszpachlować ale chyba kiepsko to wyjdzie, jakieś pomysły jak to wyrównać? bo jedyne co mi przychodzi do głowy to oklejenie hdf i a potem już ręcznie szlifować :???: :cry:

Warg, jade do domu i bede frezowal, jak cos masz podrzuc;) za tydzien tez pojade wiec moge Ci zrobic frezy

marjano82 napisał:
Chyba się skuszę chyba ze Paweł S zaproponuje równie korzystną cenę:) Co kolega Paweł na to?
cena taka sama jak u mnie wiec nie ma co sie zastanawiac. szczegolnie ze nie mam czasu

Warg, masz tak z obu stron?
wyrownaj powierzchnie papierem sciernym i bedzie lekki akcent z sonusow :D

Selektor wejść i zasilanie do uniampa :) To drugie na pewno działa, to pierwsze- zobaczymy. Do wlutowania jeszcze stabilizatory i złącza- zabrakło mi.

BTW, to moje pierwsze udane płytki zrobione termotransferem ;) \o/

rtnrl2.jpg

melisław napisał:
Co to ma fajnejszego ponad zwykly zasilacz?:)
To jest zasilanie.. ale do selektora :) A cała reszta to taki bajer- włączanie wzmacniacza za pomocą jednego u-switcha i dwukolorowa dioda sygalizująca stan :)

panowie jak waszym zdaniem porobić ścięcia przy kolumnach? płaskowniki alu potem ściąć piłą a potem szlifować czy jakies inne pomysły? najlepiej by było jakby napisał ktoś kto już to robił :)
ps ścięcia nie będą duże przede wszystkim boki frontów żeby optycznie zważyć kolumny :)

Powrót