cholera! Mnie czeka to samo... niewiem jak ja to zrobie... Chyba, żeby próbować jak najrówniej położyć szpachlę a potem delikatnie, cierpliwie szlifować
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lepiej się trzyma gdy szpachlowane miejsca zagruntuje się unigruntem, mdf dobrze nim nasiąka i po wyschnięciu robi się twardszy i się nie kruszy.bawolek napisał:szpachla samochodowa srednio chce sie trzymac mdfu.
Pawel S. napisał:demanufacture, po tym co piszesz widac ze jestes zielony
Pawel S. napisał:7cm tunel do 16cm glosnika? przeciez taki sie daje do 8"
w 20 litrach w zupelnosci wystarcza "fi68-160" z polinka
mozna tez zastosowac tunel szczelinowy - dowolne wymiary i zmiesci ci sie obudowa na wysokosc![]()
Pawel S. napisał:a co do wielkosci obudowy - drobne zabiegi stylistyczne i kolumna ladnie ukrywa swoje gabaryty![]()
sciecia, zaokraglenia, zmiana faktury czy kolorudemanufacture napisał:zdradzisz mi conieco?
nie - tylko to co widac zapakowane w 3 biale pudelkaLightSound napisał:a maskownice są w komplecie?
do jakiego samochodu i jak to ma wygladac? bo mam luzem nie dokonczone panele do peugota 205LightSound napisał:skoro jedziesz po mdf moglbys mi zrobic tez panele? ale ok 3-4cm czyli dwie płyty
71mm + grubosc koszaLightSound napisał:jakiej głebokosci jest woofer?