ok, ok panowie wiem o co chodzi :mrgreen: zastanawia mnie jaki jest sens stosowania 15cm "woofera" skoro midwoofer ma 15cm. To raczej nie membrana bierna bo po co w takim razie BR? i to dwa :???:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DIGIPROCOMP napisał:ok, ok panowie wiem o co chodzi :mrgreen: zastanawia mnie jaki jest sens stosowania 15cm "woofera" skoro midwoofer ma 15cm. To raczej nie membrana bierna bo po co w takim razie BR? i to dwa :???:
przeglądając imageshack zauważyłem to "cudo" z tyłu są dwa BR.Tasior napisał:a gdzie tam br jest? nie widze w powyzszych postach by ktos napisal ze z tylu albo na dole?
no chyba niczego innego nie da sie z tego zrobicamdr napisał:tyły i central do kina domowego
a ja myślałem, że tylko u mnie tak długo głośniki leżą i czekają na swoją kolej...Pawel S. napisał:nie po to je kupowalem lata temu zeby je tak poprostu sprzedac...
pewnie to co z pozostalymi DIY - dam/pozycze kolegom/rodzinien_omyzs napisał:co potem z takimi paczuszkami zrobisz ?