Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Weź zwykłą lupę (jakąś soczewkę) i przyłóż do obiektywu, wtedy zdjęcia z bliskiej odległości będą dużo ostrzejsze. Gdzieś ktoś tak radził, sprawdziłem, działa! Przykład SE K601i, aparat 2Mpx:Bebok napisał:Ehh, przydałby się normalny aparat cyfrowy, a nie super mega 3,2Mpixeli w komórce :/
raffal81 napisał:Pawel S., A co to za glosniczki ? jakies tesle ???))
nie mam pojecia bo szef to jeden wielki sciemniacz. dzisiaj mi powiedzial ze 250 lub 350zl bo skaj sie nie trzymal plastiku i MUSIAL uzyc skory...lklukasz napisał:Pawel S., ile tapicer wziął za obszycie obu paneli?
zgadza sieZiomek86 napisał:to DLS R6A podajże
czyms takimZiomek86 napisał:tylko czym one będą zasilane bo troszkę mocy potrzebują
Pawel S. napisał:co do DLSow to powiem tak - spora ilosc subow nie zapewniala takiego basu jak te woofery![]()
Czym zasilasz? Jak to gra?DeKeR napisał:GDS 13/30/4
niestety brak na stanie w sklepie.lklukasz napisał:jak masz możliwość to wrzuć jeszcze u-Dimension RM-208SL, ten sam litaż
to jest dopiero szatan
zakladac nowy temat? gotowa konstrukcja czy cos w CA?lklukasz napisał:możesz wrzucić jeszcze kilka fotek z budowy
mam almerę, w której mam zamiar zrobić ten sam model zabudowy.
wrzuć tutaj kilka fotek co robiłeś po kolei i jak to wyglądałoPawel S. napisał:zakladac nowy temat? gotowa konstrukcja czy cos w CA?
troche tego jest wiec chyba jednak wolalbym zalozyc nowy tematlklukasz napisał:wrzuć tutaj kilka fotek co robiłeś po kolei i jak to wyglądało
nie - calkiem atrakcyjna kobietascythe1123 napisał:pewnie właściciel to przedstawiciel "łysej rasy"
akurat w bagazniku jest pelna kulturka. za to z przodu "syki" rania uszy :???:scythe1123 napisał:nie rozumiem tych ludzi toż od czegoś takiego łep boli
dlatego zakladadam nowy tematlklukasz napisał:strasznie głęboki bagażnik
zabudowa wygląda na wysoką
10" lepiej by się komponowało